• Bekwaam, betrokken en betrouwbaar
    Bekwaam, betrokken en betrouwbaar
  • Wij hebben de oplossing voor u!
    Wij hebben de oplossing voor u!
  • Bekwaam, betrokken en betrouwbaar
    Bekwaam, betrokken en betrouwbaar

Wat doen wij


Wat doen wij

Wij richten ons op nieuwbouw, verbouw en renovatie, traditioneel timmerwerk, badkamers, sanitair en onderhoud. Dat doen we al vele jaren met een zorgvuldig gekozen team van vakmensen. Dit team varieert per project en kan bestaan uit loodgieters, installateurs, elektriciens, stukadoors en/of schilders.

We beschikken over een groot netwerk van specialisten waar we al jaren mee samenwerken en waar nodig kunnen inschakelen om het project naar volle tevredenheid van de klant op te kunnen leveren.

Wij richten ons op projecten in de regio, waaronder Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Amersfoort, Baarn, Soest, Leusden en Het Gooi, maar zijn af en toe ook buiten de regio actief.

Vakmanschap

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en onze kwaliteitsstandaard is dan ook erg hoog. Onze slogan ┬┤bekwaam, betrokken en betrouwbaar┬┤ is hierop gefocussed en wordt dagelijks in de praktijk gebracht.

Bekwaam
U mag van ons kwaliteit, kennis en kunde verwachten. Wij werken daarom met de meest bekwame mensen en de beste materialen en gereedschappen om de optimale kwaliteit te kunnen leveren


Betrokken
U mag van ons verwachten dat we van het begin tot het einde volledig betrokken zijn bij het bouwproject. We zorgen ervoor dat u vanaf het eerste moment het gevoel krijgt dat uw project bij ons in goede handen is. Het maakt daarbij niet uit of het een groot of klein project is!

Betrouwbaar
Dit is wel het minste dat u mag verwachten, maar u mag van ons absoluut eisen dat we nakomen wat er is afgesproken en dat we zorgvuldig omgaan met onze aanwezigheid tijdens de werkzaamheden in uw woning of pand.