• Bekwaam, betrokken en betrouwbaar
    Bekwaam, betrokken en betrouwbaar
  • Het bouwbedrijf voor Spakenburg en omstreken!
    Het bouwbedrijf voor Spakenburg en omstreken!

Over ons

U denkt aan nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of uw bedrijfspand? Dan komt er veel op u af, maar wij pakken het hele traject graag voor u op. Zwaan en van den Bor is namelijk een dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en voert projecten uit in de regio, Amersfoort, Nijkerk, Baarn en Het Gooi. Maar een mooi project buiten de regio, pakken wij natuurlijk graag op!


Onze slogan ´bekwaam, betrokken en betrouwbaar´ brengen wij al jaren in de praktijk. Onze opdrachtgevers kennen ons namelijk als een solide bedrijf dat altijd meedenkt en de zorg uit handen neemt. Afspraken worden altijd nagekomen en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Deze kwaliteit komt niet alleen tot uitdrukking in de producten en in het bouwproces zelf maar ook in de voorbereidende fase.

Door goed te luisteren naar de klant, mee te denken en ideeën aan te dragen zijn we in staat een eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten. We staan garant voor projecten met een hoog kwaliteitsniveau voor zowel de particuliere en de zakelijke markt.


Wilt u meer weten, neem contact op met Herman van den Bor, 06-425 84 451